Typo3 Website met Content Management Systeem

TYPO3 Specialist HocomAdvies

HocomAdvies marketing heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het Website CMS TYPO3. TYPO3 voor websites, is een zeer uitgebreid en voor niet gebruikers enigzins complex, Open-source Content Management Systeem (CMS). Voordelen van een TYPO3 website CMS - zeer veilig - veel mogelijkeheden - meertalig - flexibel in gebruik ! Geschikt voor gebruik op mobiel en desktop (responsive). Design, gebruik en mogelijkheden zijnmet TYPO3 optimaal aan te passen aan uw bedrijf en gebruikers.

Makkelijk content, tekst, foto's, nieuwsberichten op de website bewerken!

Onder andere de site van HocomAdvies Marketing werkt met het TYPO3 systeem. Het grote voordeel van het TYPO3 website cms is dat het zeer flexibel is. Zo kun je met verschillende pagina templates werken (indeling en uitstraling van de webpagina's). Met TYPO3 pas je in no time, makkelijk tekst, foto's en meer aan. En dat doe natuurlijk gewoon zelf, geen bureau of specialist nodig. Ook voeg je in TYPO3 makkelijk nieuwe pagina's toe. Denk aan een "landings-pagina" voor je marketing actie bijvoorbeeld. En om de vindbaarheid op het net sterk te verbeteren, kun je met het beschikbare nieuws-systeem in TYPO3 CMS het laatste nieuws snel en makkelijk op je website plaatsen.

Bestaande site overzetten naar TYPO3 geen probleem!

Bestaande sites kunnen vaak met weinig aanpassingen al over worden gezet naar een TYPO3 website. Omdat de basis van het systeem "Open Source" is, zijn de exploitatie kosten voor een website onder typo3 in vergelijking met andere CMS systemen vaak laag.TYPO3 is wat betreft prestaties en mogelijkheden en zeer professioneel systeem. Niet voor niets dat o.a. diverse omroepen, veel Gemeenten, onderwijsinstellingen (Tu) en heel veel andere bedrijven inmiddels voor dit systeem hebben gekozen.

Typo3 Website CMS ook iets voor u!

Middels een groot aantal extensies is de TYPO3 CMS uit te breiden. Zo kan uw website aangepast worden voor vrijwel elke doelstelling. Tevens is het mogelijk onderdelen van TYPO3 geheel naar wens in te vullen en vorm te geven. Hiervoor is onder andere kennis van "Typoscrip"t nodig. Typoscript is de programmeertaal van TYPO3 waarmee onderdelen tot op detailniveau aangepast kunnen worden.

TYPO3 website is out of the box al klaar voor SEO en Vindbaarheid van uw bedrijf

Omdat TYPO3 constant in ontwikkeling is, is het een van de weinige CMS voor websites die al in de basis klaar is voor SEO optimalisatie en Vindbaarheid. Zoektermen, pagina beschrijving en leesbare links zijn makkelijk in te stellen. Zo komen klanten sneller op de website. Tevens is het geen probleem een meertalige web omgeving in het leven te roepen. Niet voor niets wordt TYPO3 door veel internationaal opererende bedrijven ingezet. Standaard sterk in SEO en Multilanguage, Professioneel en veilige TYPO3 Website CMS.

HocomAdvies is al jaren enthousiast over TYPO3 Website CMS!

Kortom HocomAdvies is erg enthousiast over de mogelijkheden van TYPO3. Naast de economische voordelen voor uw bedrijf: Besparing op kosten van bijvoorbeeld dure licenties, etc. Zijn ook de extra commerciele mogelijkheden, het actueel houden van uw website(s) en uitgebreide optimalisatie van de Google vindbaarheid (SEO) voor klanten interessant. 

Bel +31(0)343 574 600) of mail ons voor een afspraak over uw Marketing - TYPO3 Website of andere ondersteunings vraag.

Typo3 Website met Content Management Systeem

HocomAdvies marketing heeft zich de gespecialiseerd in het CMS Typo3. Typo3 is een zeer uitgebreid open-source website Content Management Systeem (CMS). Het voordeel van een website met een CMS is, dat uw website snel en eenvoudig aan te passen is. Door gebruik van het Typo3 CMS is uw website altijd actueel en wordt u beter gevonden door klanten.

Ook de website van HocomAdvies Marketing werkt met dit systeem. Het voordeel van het typo3 cms is dat het zeer flexibel is. Bestaande sites kunnen vaak met weinig aanpassingen over gezet worden naar de Typo3 cms omgeving.
Omdat de basis van het systeem Open Source is, zijn de exploitatie kosten voor een website onder Typo3 in vergelijking met andere CMS systemen laag.
Typo3 is wat betreft prestaties en mogelijkheden en zeer professioneel systeem. Niet voor niets dat o.a. diverse omroepen zoals de Vara, veel Gemeenten, en grotere onderwijsinstellingen zoals de Tu al voor dit systeem hebben gekozen. Maar zeker ook voor kleinere bedrijven is Typo3 CMS goed in te zetten. 

 

Middels een groot aantal extensies kan Typo3 uitgebreid worden en worden aangepast voor vrijwel elke doelstelling. Tevens is het mogelijk onderdelen geheel naar wens in te vullen en vorm te geven. Hiervoor is onder andere kennis van Typoscript nodig. Typoscript is de programmeertaal van typo3 waarmee onderdelen tot op detailniveau aangepast kunnen worden.

Typo3 is goed in te richten voor SEO optimalisatie en vindbaarheid. Tevens is het geen probleem een meertalige web omgeving in het leven te roepen. Niet voor niets wordt typo3 door veel internationaal opererende bedrijven ingezet.

Ook voor kleinere bedrijven en organisaties kan het typo3 cms al interessant zijn. Er is tegenwoordig zelfs een extensie waarmee relatief eenvoudig een professionele weblog kan worden gebouwd.

Kortom HocomAdvies is erg enthousiast over de mogelijkheden van typo3 en vertellen u graag wat u daar mee kan in uw bedrijf of organisatie. Naast de economische voordelen van besparingen op kosten van bijvoorbeeld licenties, etc. Zijn ook de extra commerciele mogelijkheden, het actueel houden van uw site(s) en optimalisatie van google vindbaarheid (SEO) interessant.

Bel (0343 574 600) of mail ons voor een vrijblijvende afspraak