En, wat kan HocomAdvies voor jou betekenen?

Hoe HocomAdvies het aanpakt...

De aanpak van HocomAdvies is geheel afgestemd op uw vraagstuk. Hierdoor kan ook voor kleinere bedrijven al snel een oplossing op maat gevonden worden. Met de voeten in de "Marketing Modder" kunnen we u op een breed terrein adviseren en helpen meer uit uw marketing of communicatie te halen. Onze aanpak is er op gericht iets voor u neer te zetten waar resultaat uit voort komt. Hoe?

Bijvoorbeeld als het gaat om Typo3 CMS website:

Voor we aan de slag gaan maken we samen met u een duidelijk plan van aanpak. Heel concreet in duidelijke stappen opgedeeld. Zo heeft u een overzicht van de werkzaamheden en zijn de zogenaamde "Mile-stones" een moment om met u terug te koppelen en de voortgang te bespreken. Geen verrassingen en heel concreet.

Om voor onze klanten de kosten laag te houden maakt HocomAdvies bij voorkeur gebruik van Open Source software en platformen. Zoals het Typo3 CMS. Voor onderdelen die wij zelf niet in huis hebben, werken wij op deeltrajecten samen met geschikte bedrijven en freelancers. Alles met het doel uw bedrijf verder te helpen.

Marketing, Communicatie, interim of andere projecten

HocomAdvies in Maarsbergen is ook in te zetten voor andere projecten op het gebied van Marketing, Communicatie, Internet, Content, Onderzoek, Organisatie, advies, etc. Dat kan extern als los project maar ook op interim basis voor langere tijd binnen uw bedrijf. Bijvoorbeeld voor tijdelijke vervanging,  extra capiciteit, voor een marketingproject, onderzoek en analyse, content-creatie, etc.

Ik wil met HocomAdvies samen werken!

Om te onderzoeken of HocomAdvies in Maarsbergen bij uw bedrijf past gaan we graag met u in gesprek. Bij aanvang zetten we samen met u op papier wat we gaan doen en wat we willen bereiken. Een helder plan van aanpalk, waarin de uit te voeren werkzaamheden beschreven staan.

Vul het contactformulier in om een afspraak te maken!

 

Marketing, communicatie, Typo3 cms website, webwinkel Hierbeginthet.nl