Marketing Smart aan de slag met TYPO3 CMS!

HocomAdvies Marketing - Internet vindt het belangrijk dat u zelf met het TYPO3 CMS kunt werken. Het gaat tenslotte om uw business en marketing. Daarom geven we graag uitleg en begeleiden u waar nodig. We kunnen u ook helpen bij het eerste gebruik. Bijvoorbeeld met een training op locatie. Afhankelijk van uw wensen maken we u in korte tijd wegwijs in het uitgebreide TYPO3 CMS voor websites. Met onze ervaring in Marketing en TYPO3 snappen we beter wat nodig is en kunnen ons verplaatsen in uw plannen en doelen. We denken mee en geven advies en pakken aan.

Marketing & TYPO3 is meer!

Maar ook de stappen voordat u kunt beginnen met TYPO3 lopen we graag met u door. Vanaf het installeren, instellen van de webserver, aanmaken van domeinnamen, dns records, mail-server en veel meer. We zorgen dat het werkt en dat u uw plannen met TYPO3 Website CMS kunt starten. Ook voor ontwerp (design), bouwen en invullen (content) kunt u HocomAdvies inschakelen.

 

HocomAdvies werkt met TYPO3 kennis en marketing ervaring met plezier voor uw bedrijf. Meer weten? Stuur een mail of bel ons voor een afspraak. 0343 575 898.