Ook TYPO3 de Overheidswebsite van Quebec Canada

Ook TYPO3 de Overheidswebsite van Quebec Canada.

TYPO3 Website met 1 miljoen dagelijkse bezoekers en nul uur downtime!

De officiele Overheidswebsite van het Canadese Quebec. Heel veel bezoekers per dag zonder problemen. Ook dat is TYPO3 CMS voor websites. Betrouwbaar en schaalbaar. Van klein tot zeer groot!

Als zelfs de Canadese overheid voor TYPO3 kiest wil dat wel wat zeggen. Naast veiligheid van de site en betrouwbare data=opslag is een ander punt een goede rede voor die stap. TYPO3 CMS voor websotes is namelijk erg degelijk en kent als alles goed is geinstallerd vrijwel geen down-time. En dat is voor een organisatie als die van Quebec Canada belangrijk. Altijd bereikbaar en vindbaar.

Visit the Official Quebec Canada TYPO3 website

TYPO3 CMS voor websites Schaalbaar van klein tot zeer groot!

Typo3 is een CMS met vele gezichten. Geschikt voor gebruik door kleine websites of juist hele grote en complexe sites. Van enkele bezoekers tot en met een miljoen bezoekers per dag. Ook zijn er koppelingen mogelijk met andere systemen. Is er standaard al veel functionaliteit aanwezig en kan als dat nodig is heel veel op maat worden gebouwd. Kortom TYPO3 website cms is interessant voor veel verschillende organisaties. Van een enkele site met maatwerk webwinkel tot en met internationale bedrijven.

Meer weten? Hulp nodig voor jouw TYPO3 site / cms plannen? Neem contact op met HocomAdvies 0343 575 898

©2024  HocomAdvies.NL   Marketing Interim Internet