TYPO3 Website vernieuwen PIZZAJOLLY pizzaovens

Nieuwe TYPO3 Website PIZZAJOLLY pizzaovens een succes!

Site vernieuwen: responsive, modern en helemaal up to date

De Opdracht: update de TYPO# CMS van www.pizzajolly.nl naar een hogere versie (TYPO37.6.*). Om dat mogelijk te maken moest er afscheid worden genomen van de in de oude (TYPO3 6.**) gebruikte "template engine" TV ook wel TemplaVoila genoemd. En was een vernieuwde template opzet nodig in Fluid. Mooi moment om het wat verouderde design aan te pakken en de site in zijn geheel wat modernere en gebruiksvriendelijker te maken.

 

Doorlooptijd van het project nieuwe TYPO3 website!

Doorloop tijd van het project was relatief snel. Tijdens "de verbouwing" en testen bleef de oude site gewoon doordraaien. Na circa 2 maanden vanaf de start kon de vernieuwde site worden gelanceerd!
Het grootste deel van de content van de oude TYPO3 CMS kon worden hergebruikt in de nieuwe versie. Een deel van de oude content kon helaas niet meer worden gebruikt maar was deels overbodig en deels snel te vervangen voor nieuwe content.
Alle bestaande nieuws items en Image Gallery zijn ook in de nieuwe site nog aanwezig. Door meer aandacht voor de gebruiker is de site nu overzichtelijker geworden en is de SEO (Search Engine Optimalisation) vindbaarheid verhoogd.

 

Look en Feel van de oude site komt terug in de vernieuwde site!

Er wordt door PIZZAJOLLY al vanaf 2005 gewerkt met een herkenbare huisstijl. In de vernieuwde TYPO3 CMS komt de look and feel van de oude site terug. Wel zijn er moderne design elementen toegevoegd om de site gebruikers vriendelijk te maken. 

Door de responsive layout van de TYPO3 website is deze nu ook zeer goed te bekijken op een tablet of mobiele telefoon. Uit analyse van de site bezoeken blijkt dat steeds meer bezoekers via een mobiele browser of tablet de site bekijken. Standaard is PIWIK analyse software ingebouwd. Hiermee kan het bezoek aan de website eenvoudig worden gevolgd.

Kan mijn verouderde website worden omgezet naar een moderne responsive website met CMS?

Ja, dat kan. Soms kan dat bijna 1 op 1 met behoud van het oude design. En soms met wat extra werk is er een geheel nieuw design te maken welke responsive is en tevens gebruik maakt van het TYPO3 CMS.
Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak we helpen u graag verder!

 


IK WIL EEN RESPONSIVE WEBSITE

 

 

 

 

©2024  HocomAdvies.NL   Marketing Interim Internet