2016 overzicht afmetingen foto's voor social medai zoals facebook

Wat zijn de afmetingen voor foto's in Facebook - Pintrest - Twitter - Instagram - in 2016

Wich image size to use for social media profile page in facebook, Twitter, Intstagram, Pintrest? Welke beeldscherm afmetingen voor gebruik van foto's in verschillende Social Media in 2106?

Welke afmeting moeten foto's zijn die ik in Facebook, Twitter, Instagram of Pintrest ga gebruiken voor mijn profiel pagina? Hoe kan ik mijn professionele Social Media uitingen er zo goed mogelijk uit laten zien? Wij kwamen een handig overzicht tegen met alle afmetingen van de foto's in pixels. En tevens handige tips om rekening mee te houden als het om het ontwerp van uw social media pagina gaat! 

 

 

Welk foto-formaat voor mijn Facebook, Instagram, Twitter, Pintrest Pagina? Afbeeldingen in pixels!

Als je aan de slag gaat met die nieuwe Facebook pagina voor de bedrijf loop je er al snel tegen aan: wat is de juiste afmeting van de foto's die ik ga plaatsen? Is het formaat te klein dan krijg je onscherpe afbeelding, te groot maakt dat een deel van de foto niet meer te zien is. Uw "banner" of "header" of "cover" foto moet een afmeting hebben met de juiste pixel verhoudingen.
Tevens moet je rekening houden met de oude stijl layout en de nieuwe stijl! De "Cover foto" van Facebook in 2016 is bijvoorbeeld groter dan die van de oudere Facebook pagina-layout: Nu 981px x 363px in plaats van eerder: 828px x 315px. Ook de profile foto, vaak gebruikt voor het bedrijfs-logo heeft een ander formaat gekregen. Er verandert dus wel eens iets en dat niet alleen bij Facebook maar ook bij Twitter en andere Social Media. We helpen u graag met het vinden van de juiste instellingen om een mooie pagina te maken of uw bestaande pagina mooi te houden! Onderstaande tips zullen u zeker verder helpen.

 

 

Cheat Cheet for 2016 Social Media image Dimensions!

 

Op de website van Mainstreethost kwamen we een handig overzicht tegen van foto afmetingen voor alle gangbare Social Media. De website is in het Engels maar de zogenaamde "Cheat Cheet" is erg duidelijk. Naast de verschillende afmetingen voor zowel, desktop, mobiel en zelfs tv, geven ze ook handige tips voor gebruik van afbeeldingen voor Social Media.

Social Media Foto Afbeeldingen Cheat Cheet

 

 

HocomAdvies voor Social Media content en layout!

Komt u er ondanks het mooie overzicht niet helemaal uit? HocomAdvies helpt u graag verder. Dat kan door meekijken en een advies geven. Of door voor u concreet aan de slag te gaan met uw zakelijke Facebook, Instagram, Twitter, Pintrest of andere social media. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw situatie.


Ja, ik wil meer doen met Social Media! Bel mij voor een afspraak >>

 

 

©2024  HocomAdvies.NL   Marketing Interim Internet