S.E.O. en S.E.A. wat is dat? Wat kan ik er mee?

S.E.O. en S.E.A. wat is dat? Wat kan ik er mee?

Zoekmachine optimalisatie van website of webwinkel

SEO en SEA wat is het? Meer over zoekmachine optimalisatie van website of webwinkel! Hoe wordt ik beter gevonden in Google en andere zoekmachines op internet? Hoe maak ik mijn "Typo3 website" zoekmachine vriendelijker? Beter gevonden worden door klanten op internet, hoe doe je dat?

 

Wat is SEO en SEA?

Goede vraag! SEO staat voor Search Engine Optimization. Wat vrij vertaald neer komt op websites optimaal invullen om zo hoog mogelijk te scoren in de zoekresultaten van o.a Google.
Dus SEO is alles wat u zelf kunt doen aan het optimaal maken van uw "Typo3 website" of webwinkel. Naast een technisch deel bestaat dat o.a. ook uit het schrijven van goede content (web tekst, afbeeldingen, context en de juiste (zoek)termen. Maar er is meer dat invloed heeft op hoe goed u gevonden wordt in de zoekmachines.

 

Zoekmachine optimalisatie van website (SEO).

SEA staat voor Search Engine Advertising. Ook wel zoekmachine advertentie (adverteren) genoemd.
Denk hierbij aan o.a. Adword campagnes. Dit is het betaalde deel van het beter gevonden worden in zoekmachines. Hierbij betaald u voor trefwoorden die gebruikers van een zoekmachine invoeren. Zoekt iemand op "kerstpakket" en u heeft dat woord in uw Campagne opgenomen dan staat de (gesponsorde) link naar uw website boven aan in de zoekresultaten.

 

SEO en SEA ook iets voor uw website?

HocomAdvies kan via een "quick scan" van uw website of webwinkel al snel aangeven waar verbeterpunten liggen.
www.hocom-advies.nl voor meer info en een afspraak!

 

 

Zoektermen:

?#?quickscan? ?#?seo? ?#?sea? ?#?website? ?#?websites? ?#?typo3? ?#?google? ?#?mkb? ?#?ondernemen? ?#?ondernemer? ?#?marketing? ?#?interim? ?#?hocomadvies? #utrechtseheuvelrug #maarsbergen #doorn #zeist #amersfoort

 

©2024  HocomAdvies.NL   Marketing Interim Internet