Facebook pagina van HocomAdvies via Typo3 CMS

Facebook pagina van HocomAdvies via Typo3 CMS

samenspel tussen #typo3 website #twitter en #facebook #fanpage. Het kan! HocomAdvies in #Maarsbergen helpt u op weg! #meer doen met #social media hierbeginthet.nl

Succes met Typo3 website, twitter en Facebook fanpagina?

 Was 2011 het jaar waarin social media zoals twitter en facebook booming waren, nu in 2012 zal dat alleen maar verder groeien. Wereldwijd zijn al honderden miljoenen gebruikers actief op facebook (800.000.000) en in Nederland al rond de 5 miljoen. Kortom social media hebben de hype status inmiddels ruimschoots overstegen en zullen de komende jaren blijvend en toonaangevend aanwezig zijn op het (mobiele) internet. Wat moet u er mee, en hoe kan dat op een manier die past bij uw budget? HocomAdvies Marketing uit Maarsbergen weet raad! 

 

Wat doet uw bedrijf met Facebook en Twitter?

Ondanks de enorme impact van de sociale media worstelen nog veel bedrijven met de vraag "of ze mischien ook iets moeten doen met Social Media"? Het is echter nu al lang geen geen tijd meer om het te hebben over het "of"? Het is nu echt de vraag, "wat doen we met Social Media? En hoe kunnen we daar nog meer succes mee behalen! Wie nu niet aansluit mist echt kansen. Ook voor kleine bedrijven zijn er successen te behalen met inzet van Social Media. En HocomAdvies heeft voor u bekeken hoe dat op een kosten effeciente manier kan worden ingevuld.

 

typo3 CMS website gecombineerd met de kracht van facebook en twitter = succes

Heeft u net de afgelopen jaren geinvesteerd in een mooie website voor uw bedrijf, moet u nu alweer investeren in facebook en twitter.? Omdat wij zelf als ondernemer ook op de kleintjes letten hebben wij de mogelijkheden onderzocht hoe je met de bestaande middelen aan de slag kan met Social Media. Hierbij hebben wij ook gebruik gemaakt van onze Favoriete Typo3 CMS, waarmee o.a. ook de content op website van HocomAdvies wordt gemanaged. Daarnaast is het binnen Facebook en Twitter met relatief weinig werk mogelijk om een professionele aanpak te hanteren.

 

Hergebruik , aandacht en creativiteit!

Natuurlijk moet het gebruik van Facebook, twitter en het reguliere onderhoud van uw website wel op een doordachte manier binnen de organisatie worden ingebed. Het onderscheidende resultaat wordt grotendeels bepaald door de extra aandacht en creativiteit die er in gestoken wordt. ?Hergebruik van reeds aanwezig materiaal is wat ons betreft de "killerapp" waarmee een aanslag op uw budget voorkomen wordt. Overigens is een bestaande website vaak al met weinig middelen om te zetten naar een Typo3 CMS website. Typo3 is een open source CMS voor websites / intranet, welke onder licentie gratis gebruikt mag worden. 


Meer weten over Typo3 CMS website, Facebook, twitter? Maak even een afspraak!

 

©2024  HocomAdvies.NL   Marketing Interim Internet