Nieuw typo3 release versie 4.5.0 een feestje waard!

Nieuw typo3 release versie 4.5.0 een feestje waard!

#Nieuw #typo3 #CMS 4.5.0 with LTS

Vandaag beschikbaar #Typo3 met Long Time Support!

Spannende dag vandaag voor de Typo3 community. De release van versie 4.5.0 staat op stapel. Deze verbeterde versie van Typo3 CMS heeft life time support. Dat betekent dat gebruikers nu nog meer zekerheid hebben bij het gebruik van Typo3 als Content Management Systeem. Waar voorgaande versies na bepaalde periode verdwijnen en geen ondersteuning meer krijgen, zal de ondersteuning voor deze versie op lange termijn gewaarborgd zijn. 

Naast de LTS heeft deze nieuwe versie van Typo3 natuurlijk meer vernieuwends. Zo zijn er weer een hele lading bugs uit het systeem gehaald. Is het de snelste versie van het CMS tot nu toe en zijn tal van features toegevoegd.

Veel van dat moois is in de BE Backend terug te vinden. Zo zijn bepaalde schemlayouts moderner en handiger geworden. 

Typo3 4.5.0 is Beter en veiliger

Deze versie van typo3 is niet alleen zeer secuur gemaakt, de kans op fouten en bugs zal klein zijn, maar is teven sook een stuk veiliger dan zijn voorgangers. Door verbeterde veiligheidsfuncties is het hacken van een typo3 website verleden tijd.

Wie nu denkt over een nieuwe site voor bedrijf of organisatie kan dus serieus overwegen om te kiezen voor het typo3 cms systeem.
Wij helpen u graag bij die keuze. Bel o343 574 600 voor een afspraak.

 

 

©2023  HocomAdvies.NL   Marketing Interim Internet