Typo3 Website met Content Management Systeem

 

HocomAdvies marketing heeft zich de gespecialiseerd in het CMSTypo3. Typo3 is een zeer uitgebreid open-source website Content Management Systeem (CMS). Het voordeel van een website met een CMS is, dat uw website snel en eenvoudig aan te passen is. Door gebruik van het Typo3 CMS is uw website altijd actueel en wordt u beter gevonden door klanten.
 

Ook de website van HocomAdvies Marketing werkt met dit systeem. Het voordeel van het typo3 cms is dat het zeer flexibel is. Bestaande sites kunnen vaak met weinig aanpassingen over gezet worden naar de Typo3 cms omgeving.
Omdat de basis van het systeem Open Source is, zijn de exploitatie kosten voor een website onder Typo3 in vergelijking met andere CMS systemen laag.
Typo3 is wat betreft prestaties en mogelijkheden en zeer professioneel systeem. Niet voor niets dat o.a. diverse omroepen zoals de Vara, veel Gemeenten, en grotere onderwijsinstellingen zoals de Tu al voor dit systeem hebben gekozen. Maar zeker ook voor kleinere bedrijven is Typo3 CMS goed in te zetten. 

 

 

Middels een groot aantal extensies kan Typo3 uitgebreid worden en worden aangepast voor vrijwel elke doelstelling. Tevens is het mogelijk onderdelen geheel naar wens in te vullen en vorm te geven. Hiervoor is onder andere kennis van Typoscript nodig. Typoscript is de programmeertaal van typo3 waarmee onderdelen tot op detailniveau aangepast kunnen worden.

Typo3 is goed in te richten voor SEO optimalisatie en vindbaarheid. Tevens is het geen probleem een meertalige web omgeving in het leven te roepen. Niet voor niets wordt typo3 door veel internationaal opererende bedrijven ingezet.

Ook voor kleinere bedrijven en organisaties kan het typo3 cms al interessant zijn. Er is tegenwoordig zelfs een extensie waarmee relatief eenvoudig een professionele weblog kan worden gebouwd.

Kortom HocomAdvies is erg enthousiast over de mogelijkheden van typo3 en vertellen u graag wat u daar mee kan in uw bedrijf of organisatie. Naast de economische voordelen van besparingen op kosten van bijvoorbeeld licenties, etc. Zijn ook de extra commerciele mogelijkheden, het actueel houden van uw site(s) en optimalisatie van google vindbaarheid (SEO) interessant.

Bel (0343 574 600) of mail ons voor een vrijblijvende afspraak 

©2023  HocomAdvies.NL   Marketing Interim Internet