Magento webwinkel on-line

www.dezonvanitalie.nl Magento shop

Magento webwinkel dezonvanitalie.nl

De Magento webwinkel www.dezonvanitalie.nl is online

Het project Magento webwinkel is geslaagd. De webshop www.dezonvanitalie.nl, welke al vanaf 2005 on-line was en werkte met het osCommerce systeem is nu overgezet naar Magento eCommerce systeem.

De look en feel van de webwinkel is nu meer van deze tijd en is tevens voor de vindbaarheid in Google geoptimaliseerd. Dat is dan ook het grote pluspunt van Magento. Het systeem is al gebouwd vanuit de SEO gedachte. Het is erg gemakkelijk vindmachine vriendelijke links te bouwen. Ook is het makkelijk tags toe te voegen aan pagina's. Een betere score in Google moet dan ook mogelijk zijn.

De overgang van oude naar nieuwe webwinkel is eigenlijk seamless gegaan. Vrijwel geen onderbreking in de on-line beschikbaarheid van de winkel. Ook draait de oude winkel nog op de achtergrond als backup en referentie.

Klaar voor de toekomst met Magento

Met de nieuwe Magento webshop is de winkel van www.dezonvanitalie.nl klaar voor de komende jaren. Ook via de mobiel ziet de site er erg goed uit  en is ook mobiel goed te gebruiken. De eerste indruk via de iPhone zijn prima.

In de praktijk is het werken met Magento niet tegengevallen. Het systeem is handiger en overzichtelijker dan de osCommerce omgeving. Ook is er via de community veel info beschikbaar. Het installeren van plugins is vrijwel geen probleem. En er is veel beschikbaar als uitbreiding.

Komende tijd zal de webwinkel nog wat verder ingevuld worden met producten. En hier en daar moet nog wat gepoetst worden. Maar al met al is de webwinkel klaar voor gebruik. Klanten kunnen kiezen uit makkelijk betalen via mogelijkheden als PayPall, iDeal en bankoverschrijving.

De volgende stap is Magento webwinkel onderdelen binnen een bestaande Typo3 website inpassen. Hiervoor is een koppeling via Typo3 beschikbaar.

Ook interesse in een Magento webwinkel? Wij helpen u graag verder. Neem even contact met ons op voor een afspraak.

©2019  HocomAdvies.NL   Marketing Interim Internet