Gratis Office 2010 Pakket voor iedereen!

Dit is pas echt gratis! En Open.

Besparen met Office of OpenOffice?

Besparen met Office of OpenOffice?

Gratis (open) Office pakket voor ieder die dat wil!

Heeft u de aanbiedingen van de Microsoft dealers al langs zien komen? Bij aankoop van een Microsoft Office 2010 pakket krijg je maar liefst tot 200 Euro korting!

Nou dat laat je toch niet liggen? Of wel? Wat is het alternatief voor Microsoft Office?
Het alternatief is Open Office. OpenOffice is het pakket van de SUN community, de bedenkers van Java.

Open Source is Kwaliteit!

HocomAdvies is al jaren een enthousiaste gebruiker van het Open Source programma OpenOffice. OpenOffice is een zeer compleet en zeer stabiel Officepakket. Het is wat betreft functionaliteit grotendeels te vergelijken met het dure Office van Microsoft. Het gebruiksgemak is prima in orde.  Er zijn veel mogelijkheden om het pakket uit te breiden, bijvoorbeeld met woordenboeken in verschillende talen, die dan ook nog eens gratis zijn. Ook zorgt het OpenOffice programma zelf voor de nodige updates als dat nodig is (in de praktijk zijn dat er zeer weinig. Alleen al door die automatische updates  en het feit dat je eigenlijk nooit iets over veiligheidsproblemen met Open Office hoort (dat in tegenstelling tot het Office van Microsoft wat regelmatig risico's geeft) Is het pakket erg goed en veilig.

PDF en Verschillende bestandformaten

De overstap naar OpenOffice hoeft ook voor bedrijven geen probleem te zijn. Het programma ondersteund alle gangbare bestandsformaten. Ook de Microsoft .doc en excel formaten. Ook nieuw aangemaakte bestanden kunnen weer worden opgeslagen in formaten geschikt voor Office van Microsoft. 

Wat tevens handig is, is dat men binnen het programma een bestand direct weg kan schrijven als een PDF. Er is dus geen apart programma nodig. Just a simple klick on the pdf button will do the job!

Overstappen levert (veel) geld op voor bedrijven!

In deze tijden van economische krapte en de wens om te besparen, is het gebruik van goede en veelal gratis OpenSource programma's vaak zeer interessant. Bedrijven kunnen hiermee veel geld besparen op dure licenties. Uiteraard moet het pakket dan wel voldoende betrouwbaar zijn om voortgang te kunnen waarborgen. Nou, wij weten uit eigen ervaring dat dat met OpenOffice wel goed zit. Naast enkele jaren gebruik in een PC omgeving, gebruiken wij het tegenwoordig ook op de Mac.

Volgens ons kunnen veel bedrijven al snel enkele duizenden euro's besparen op de kosten van dit soort dure pakketten. Omdat deze pakketten door de zogenaamde Community worden ontwikkeld (samenwerking van ontwikkelaars wereldwijd) is er veel ondersteuning te vinden (uitgebreide fora). Ook zijn er genoeg bedrijven (zoals HocomAdvies) die u met advies en training en problem solving kunnen helpen. 

Meer weten?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van Open Source programma's. Ook kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden en helpen bij de implementatie.

Ook voor diverse andere programma's zijn tegenwoordig zeer goede en ver uit ontwikkelde Open Source alternatieven beschikbaar. 

Volg ons en blijf op de hoogte van OpenSource voor bedrijven.

©2019  HocomAdvies.NL   Marketing Interim Internet