Menes Typo3 website

Responsive Typo3 website

Voor Menes MeubelMakerij een nieuwe Typo3 website. Zowel op mobiel, tablet en pc goed te bekijken. voor Menes makkelijk bij te werken met het Typo3 CMS. lekker actueel en up to date. Seo vriendelijk dus al snel meer bezoekers.

Een nieuwe website helpt mee om je bedrijf extra bekendheid te geven en nieuwe verkoop(kansen) te genereren. Een vereiste is dan wel, dat de website aan de gebruikers van vandaag is aangepast. Zo zijn klanten steeds meer mobiel en verwachten van een website dat die ook via de mobiel (smart phone) of tablet toegankelijk is. Met een Typo3 website kunt u tevens aanhaken bij het gebruik van social media. Gebruikers kunnen uw items delen. En door het Ypo3 CMS bent u erg flexibel om in te spelen op de actualiteit. Uw website is makkelijk up to date te houden en ook nog eens goed beveiligd tegen hacken.

 

De oude Menes Typo3 website nu nieuw en responsive!

Menes Meubelmakerij had al enkele jaren een typo3 website on-line. Die was bij de introductie zeker de moeite waard en werd door geinteresseerde klanten goed bezocht. Echter was de laatste tijd merkbaar dat de opzet wat te statisch was. Door de veranderingen op het internet en veranderingen bij de gebruiker (klanten) was het tijd voor iets nieuws. 

De oude Menes website maakte in Typi3 nog gebruik van het "Templavoila" template systeem. een goede keuze maar inmiddels wat veroudert en niet meer verder ontwikkelt binnen Typo3. De vernieuwde Menes website is daarom opgezet met het z.g.n. "Fluid Template" systeem. Een moderne ontwikkeling binnen Typo3 die klaar is voor de toekomst. Aanpassen en updaten van de Typo3 web omgeving wordt hierdoor makkelijker en bedrijfs-zekerder.
Een ander voordeel is dat extensies hierdoor ook makkelijker aan te passen zijn. Deze hebben vaak ook Templates die met Fluid werken. Bekijk de vernieuwde Menes website hier!

 

Het voordeel van Typo3 voor Menes Meubelmakerij!

Voor Menes heeft de keuze voor Typo3 als voordeel dat men een site heeft die geheel eigen style is vormgegeven. Geen "standaard template" maar een eigen design met het voordeel van een flexibele cms. Dat wil zeggen, dat Menes op de site veel onderdelen makkelijk in kan vullen. Veel van de zogenaamde "content elementen" zijn speciaal gemaakt voor Menes (bijvoorbeeld een "teaser" met foto en button tot actie).

 

Menes Meubelblog

Via de eigen "Blog" kan Menes ook over verschillende onderwerpen bloggen (nieuws maken). Lezers kunnen die items makkelijk delen op social media. En ook Menes kan zelf, bijvoorbeeld op Facebook, het artikel plaatsen. De volgers krijgen die dan op een mooie manier in de tijdslijn te zien. Het bloggen zorgt er voor dat op termijn de website beter gevonden gaat worden door klanten. Bekijk het "MeubelBlog" hier.
Per website pagina kan Menes zoekmachine vriendelijke "url" aanmaken. En ook de verschillende "meta" gegevens zijn per pagina zelf aan te maken.

 

Typo3 ook voor u!

HocomAdvies helpt ook uw bedrijf met Typo3 CMS. Updaten, vernieuwen, of van bijvoorbeeld andere cms overstappen naar Typo3. Maar ook hulp bij Content aanmaken of trainen van een gebruiker.

Maak nog vandaag een afspraak met HocomAdvies >>

 

 

 

 

 

 

 

 

©2023  HocomAdvies.NL   Marketing Interim Internet