Typo3 CMS 7 LTS

Update Typo3 CMS Naar versie 7 LTS

De TYPO3-community heeft TYPO3 CMS 7 LTS (intern 7.6.0) gepubliceerd.

 

Nieuwe LTS versie van Typo3 CMS beschikbaar

De TYPO3-community heeft vandaag (10 november 2015) TYPO3 CMS 7 LTS (intern 7.6.0) gepubliceerd; dit is de finale versie van de CMS 7 ontwikkelcyclus.

TYPO3 CMS 7 is gericht op de gebruikerservaring, sterke standaardinstellingen en opschonen van niet-onderhouden code. Het zal volledig ondersteund worden tot april 2017 en beveiligingsproblemen zullen tot november 2018 opgelost worden.

Voor meer details, zie ook:

 http://typo3.org/download/release-notes/typo3-7-release-notes/

 

LTS Long Term Support

Met de LTS versie Typo3 7 CMS bent u voor langere tijd gegarandeerd van ondersteuning en updates voor problemen. Het is de opvolger van Typo3 6 LTS.

Voordelen van deze versie in het kort. Sneller, slanker en moderner. De beleving van de gebruiker Typo3 gebruiker staat voorop. De gebruikers-interface (De back end BE genoemd) is moderner en responsive. Geschikt voor gebruik op verschillende schermafmetingen (ipad, tablet, etc.). Door minder code, en andere opbouw is de BE een stuk sneller geworden. Dat betekent nog minder wachten tot pagina's zijn geladen en verder kan worden gewerkt. 

Kijk voor meer details op de Typo3.org website. Wilt u hulp bij updaten van uw huidige Typo3 systeem? Vraag HocomAdvies dan om advies en assistentie bij het updaten van uw website. Overstappen naar een nieuwe websoite met het Typo3 CMS? Goede keuze! Wij helpen u graag verder.

 

 

©2023  HocomAdvies.NL   Marketing Interim Internet